Cégünkről

Kedves Érdeklődő!

Tisztelettel és szeretettel köszöntjük Önt honlapunkon. Engedje meg, hogy egy pár sorban bemutassuk a Tetőterem 2008 Kft. fő profiljait, szolgáltatásait.

Cégünk 1994. óta foglalkozik ács, tetőfedő és bádogos munkák teljes körű kivitelezésével, különböző vállalkozási formákban. A GERARD prémium minőségű tetőcsalád termékeivel dolgozunk immár 14 éve, mint a márka hazai forgalmazói és szakkivitelezői.

Nálunk a minőség és időtállóság mellett, fontos az esztétikai megbízhatóság, melyet beszállítóink termékei is garantálnak; TONDACH, CREATON agyagcserepek, BRAMAC, MEDITERRÁN betoncserepek, LINDAB, GALECO ereszcsatorna-rendszerek, VELUX, ROTO tetőkibúvók, stb.

Új tetők teljes körű kivitelezése mellett pala- és zsindelytetők felújítását, de akár javításokat is vállalunk. Elképzeléseit nem kell kompromisszumok közé szorítania, bármilyen tetőformáról is álmodik, mi valóra váltjuk. Az anyagbeszerzésről és házhozszállításáról természetesen mi gondoskodunk.

Bádogos munkák (csatorna csere, felújítás, javítás, szegélyek gyártása, szerelése, stb.) esetében az alapanyag szintén nem akadály. A megrendelő igénye szerint lehet horgany, vörösréz, alumínium, vagy műanyag bevonatos termék.

A kölcsönös bizalmat nagyra értékeljük és fontosnak tartjuk, ennek szellemében a garanciavállalás is teljes körű. Az anyagokra a gyártó, a kivitelezésért mi vállaljuk a mindenkori felelősséget.

Főként Pest megyében dolgozunk, de referenciáink Budapesten és az ország több pontján is megtalálhatóak.

Bízva a sikeres együttműködésben várjuk megkeresését!

TETŐ ALÁ HOZZUK ELKÉPZELÉSEIT!

Tetőterem 2008 Kft.